Zhytësi gjeti një iPhone poshtë një ujëvare, u befasua kur hapi atë [VIDEO]

Zhytësi gjeti një iPhone poshtë një ujëvare, u befasua kur hapi atë [VIDEO]

A e dini përse nuk mbërthehet pulla e fundit e xhaketës?
Luani tenton të hajë makinën
8 punët më të bukura në botë
Fjalët që familja mbretërore nuk i përdor kurrë

Gjatë zhytjes në një ujëvarë, me anë të detektorit të metaleve në mesin e shumë gjërave tjera gjeti edhe një iPhone.

Bëhej fjalë për një telefon iPhone të cilin e kishte humbur dikush para 9 muajve, transmeton Express. Ai u gjet nga zhytësit dhe fatmirësisht edhe pas qëndrimit nëntë muaj nën ujë ai arriti të ndizej sërish gjë që befasoj pa masë zhytësit.

iPhone 6s PLUS ishte i mbështjellë me një mbrojtëse plastike e cila është rezistente ndaj ujit. Pasi që mbushën baterinë, zhytësit hapën telefonin dhe gjetën pronarin të cilit edhe i kthyen telefonin e tij.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.