Zyrtarë të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe të Komitetit Olimpik Evropian po e vizitojnë KOK-un

Hana, notuesja 7 vjeçare me shumë suksese e medalje të fituara
Inter refuzon 40 milionë euro për Perishiq
Njeriu më i fortë në Kosovë, përgatitet për një sfidë të rrezikshme
Çmenduria e shqiptarit, traktorët i çon përpjetë, plus…


Zyrtarë të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe të Komitetit Olimpik Evropian po e vizitojnë KOK-un
Znj.Pamela Vipond, zëvendësdrejtoreshë e Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe z.Gianluca De Angelis, menaxher administrativ në Komitetin Olimpik Evropian (KOE), po e vizitojnë Komitetin Olimpik të Kosovës.Të dy do të qëndrojnë për disa ditë në Kosovë, ku po zhvillojnë takime me stafin e Komitetit Olimpik të Kosovës, për vazhdimin e bashkëpunimit që ka KOK-u me Solidaritetin Olimpik të KON-it dhe Komitetin Olimpik Evropian.
Mysafirët u pritën ngrohtësisht nga stafi i KOK-ut, me……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.