​Pse gjithmonë stjuardesat na presin në aeroplan me duar pas shpinës?

Nëse nuk e keni ditur dhe jeni kureshtar, na lini t’i përgjigjemi kësaj pyetje.

Përgjigjja nuk është se ato po përgatisin një sprej nëse dikush i sulmon ose një elektroshok nëse e gjejnë një terrorist.

Në mënyrë të veçantë, ekuipazhi i kabinës është përgjegjës për përcaktimin e numrit të saktë të udhëtarëve para nisjes dhe kontrollimin e udhëtarëve kur ata janë ulur, pak para nisjes dhe shpjegimin e procedurave të sigurisë, transmeton KosovaPress.

Sidoqoftë, dihet pak për faktin se, kur hipin në një fluturim, pjesëtarët e fluturimit numërojnë pasagjerë, në mënyrë që të kenë një numërues që e fshehin pas shpinës.

Nëse mendoni se stafi juaj do t’ju sulmojë nëse dukeni të dyshimtë, ato vetëm ju regjistrojnë me një numërues.

Të ngjajshme

Sheiku i thërret devetë me emër, ato i përgjigjen atij

shprehja

Bllokon trafikun duke bërë rrathë në autostradë

shprehja

Dy gjëra që duhet t’i dini për njerëzit që përdorin fotoshopin

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë