April 17, 2021
Portali Shprehja

163 shkelje në trafik në Shkup, 51 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 163 shkelje në trafik, 51 nga të cilat janë për tejkalim të shpejtësisë, 17 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar edhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 27 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 39 për parkim të parregullt.

.

Të Ngjajshme

Në gjoksin e Iles rrah zemra e Vericës, kirurgët shpëtuan tre jetë

admin

Regjistrohen 31 viktima dhe 824 raste të reja me Covid-19

admin

Ligji për Shtetësi, opozita shqiptare përgatit ndryshimet

admin

Leave a Comment