August 11, 2022
Portali Shprehja

20.000 euro apo puthje dhe seks? Çfarë do të zgjedhin konkurrentët në Kepin e Tundimeve?

Konkurrentët e Kepit të Tundimeve u zgjuan herët në mëngjes nga alarmi i tmerrshëm që ra në vilën e tyre te Kepi i Tundimeve.

Më pas, ata mësuan se në vilë ka disa rregulla që duhet t’i respektojnë, në të kundërt do të ketë penalizime.

Djemtë dhe vajzat nuk duhet të shkëmbejne puthje, nuk duhet të kenë marrëdhënie intime dhe duhet të flenë në dy vila, djemtë më vete dhe vajzat më vete.

Në fillim të lojës, secili prej tyre ka një buxhet prej 20 mijë eurosh dhe vlera ulet sa herë që ata thyejnë rregullat. Megjithatë, shumica prej tyre, ndonëse i tundon shuma e larta e parave, duket se tundohen më shumë nga njëri-tjetri.

“Unë i dua sfidat”, tha Fatjona, ndërsa Atdheu tha se me këto rregulla “më mirë iki që tani”.


Të Ngjajshme

Fjolla Morina me urim prekës për ditëlindjen e vajzës: Nuk ishte e let për mua të qenurit Baba e Nanë…

Si ndikon konsumi i kalorive përpara gjumit tek pesha dhe shëndeti

Sa duhet të zgjatë seksi që zonja të përjetoi kënaqësi maksimale?

Leave a Comment