January 28, 2022
Portali Shprehja

23 vite nga zëri i Lirisë së Kosovës!

Sot, në 23 vjetorin e “Radio Kosova e Lirë” dhe “Kosova Press”, kujtojmë e nderojmë punën shembullore, kontributin e jashtëzakonshëm të kësaj radio e agjencie në forcimin e ndjenjës kombëtare, mobilizimin e popullit tonë për Liri e Pavarësi.
Zëri i lirisë nga Malët e Berishës, ngjalli shpresën e rriti radhët e UÇK-së në luftën tonë çlirimtare.

Tact Watches

Radio “Kosova e Lirë”, nuk është thjesht një medium, ajo mban në vete një pjesë të historisë sonë andaj mbështetja shtetërore ndaj saj duhet të bëhet medoemos, nga restaurimi i vendeve bunker, shtëpive muze ku operuan e deri tek përkrahja financiare përmes granteve të ndryshme.

Këto dy mediume, ata që kontribuan e punuan pa u trembur në kohë lufte në to, mbeten pjesë e çmueshme e historisë sonë të lavdishme që duhet ruajtur e promovuar përherë, brez pas brezi.

Urime!
Bekim Hamëz Jashari

Të Ngjajshme

Rama: Jam i vetmi pa titull shkencor kam vetëm Bachelor, shqiptarët të gjithë me Master

admin

Togerja Liridona Baftjari-Jashari shpallet studentja më e mirë ndërkombëtare në Stamboll

admin

Meta sulmon Ramën dhe Bashën: Koalicionit “bravo-brava” do ti recitoj poezinë “Ina-Ina”

admin

Leave a Comment