July 28, 2021
Portali Shprehja

236 shkelje trafiku në Shkup, 83 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 236 gjoba prej të cilave, 83 për tejkalim të shpejtësisë, 24 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 15 për ngasje të makinës nën ndikim të alkoolit, 9 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 6 për vetura të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

Nga MPB-ja njoftojnë se janë shqiptuar edhe 9 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 4 për kalim në të kuqe në semaforë, 5 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 49 për parkim të parregullt.

.

Të Ngjajshme

Makina me shpejtësi 213km/h në autostradën e Maqedonisë! MPB shqipton 297 dënime për vozitje të shpejtë

admin

Rama dhe Vuçiq sot dhe nesër do të qëndrojnë në Shkup

admin

LSDM dhe PDSH do të bashkëpunojnë në zgjedhjet lokale

admin

Leave a Comment