12 C
Skopje
May 23, 2019
Informacione Rajoni dhe Bota

30 vite pa dritën e syve

Tact

Dy vëllezër e kanë humbur shikimin më shumë se 30 vite më parë, ndërsa gjendja e familjes mund të imagjinohet. Banesa e saj është drejt shkatërrimit, ndërsa ata apelojnë për ndihmë.

Dy vëllezërit e verbër jetojnë vetëm falë përkujdesjes së Borjanës, bashkëshortes së Agimit, edhe kjo me probleme shëndetësore, shkruan tch.

E gjithë familja, së bashku me vajzën e çiftit, mbijetojnë vetëm me të ardhurat nga pagesa e paaftësisë.

Të gjithë të shkolluar, por asnjë i aftë për punë. Kjo është drama e familjes Hoxha që Zoti i ka marrë dritën e syrit, por jo dëshirën për të bërë një jetë normale, me kushte normale.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Financimi i OJQ-ve nga Qeveria, dilema rreth pavarësisë

shprehja

Kostadinov: Mickoski po bëhet promotor i politikave të LSDM-së

shprehja

Ja si po ndryshojnë gjërat

shprehja