September 27, 2022
Portali Shprehja

475 gjoba për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Të Ngjajshme

Hotelet në Strugë dhe Ohër rezikojnë mbylljen gjatë dimrit.

Violinisti Klaidi Sahatçi vjen në Shkup

Arrestohet një person në Tetovë, me eskavator ka dëmtuar instalimin elektrik

Leave a Comment