December 3, 2020
Portali Shprehja

5 ilustrime qesharake që vetëm vajzat dembele do t’i kuptojnë

Le të jemi të sinqertë, zonja. Ndonjëherë të gjithë ne ndjehemi sikur nuk mund të shqetësohemi me punët tona të mërzitshme të përditshme, dhe kjo nuk është asgjë për t’u turpëruar.

Disa vajza janë bërë kaq të përparuara në stilin e jetës së tyre të qetë, saqë ne nuk e dimë nëse duhet ta quajmë bruto apo gjeniale.

Ne “Ndryshe” jemi të sigurt se shumica prej jush mund ta gjejnë veten me këto situata, edhe nëse nuk jeni shumë dembele, transmeton ndryshe.co.

Pse të rruani tërë këmbët nëse vetëm disa pjesë të tyre janë të dukshme?

10 Hilarious Comics All Lazy Girls Will Understand

Kjo është ideja juaj e pastrimit:

10 Hilarious Comics All Lazy Girls Will Understand

Ju shpesh largoheni nga shtëpia në të njëjtën gjë me të cilën keni fjetur.

10 Hilarious Comics All Lazy Girls Will Understand

Ju shkatërruat shumë jastëk, por zotëruat artin e përsosur për të hequr grimin me përbërjen e djeshme në një të freskët.

10 Hilarious Comics All Lazy Girls Will Understand

Të Ngjajshme

Të gjithë kujtojnë se janë motra, por këto të dyja janë nënë e bijë

admin

Çfarë ndodhi pas vitit 1918, kur pandemia me gripin spanjoll mori fund?

admin

Shkencëtarët thonë se nuk ka shpresë të organizmave të gjallë të ekzistojnë diku tjetër në univers

admin

Leave a Comment