January 21, 2021
Portali Shprehja

502 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 502 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektimin dhe zbatimin e protokolleve të miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Të Ngjajshme

Në Kavadar dhe Negotinë sanksionohen 86 vozitës

admin

Zaev: Është turp, 20 vjet të mos kemi regjistrim të popullsisë

admin

Dëmshpërblimi për sopotasit, Zaev: Do të veprojmë në pajtim me vendimin gjyqësor

admin

Leave a Comment