February 1, 2023
Portali Shprehja

89 vjeçarja nga Florida mori titullin master

Një grua 89 vjeçare nga Florida kishte diçka shtesë për të festuar gjatë festave kur mori titullin master. Joan Donovan vendosi një kapelë dhe një veshje speciale për një ceremoni private diplomimi jashtë shtëpisë së saj në Florida për të festuar marrjen e diplomës master në shkrimin kreativ nga Southern New Hampshire University. Donovan tha se ajo mbaroi shkollën e mesme në moshën 16-vjeçare, por familja e saj nuk kishte para për ta dërguar atë në kolegj. Ajo mori disa kurse pasuniversitare në shkollën e mesme lokale, por arsimimi më tej i dështoi pasi u martua dhe krijoi një familje. Joan u kthye në shkollë për të fituar diplomën e saj pasi fëmijët e saj u larguan nga shtëpia dhe ajo u diplomua me një diplomë bachelor nga një universitet katërvjeçar në moshën 84-vjeçare. “Pastaj thashë, ‘pse të mos vazhdoj?”, tha Donovan. Ajo vendosi se donte të fitonte masterin e saj në shkrimin krijues, por kolegji i saj nuk ofroi një program. Ajo përfundoi duke u regjistruar në programin online të SNHU për të ndjekur qëllimin e saj. “Kisha frikë të provoja kolegjin”, deklaroi Donovan. “Kështu që unë them, “provoni gjërat”. Nëse dështoni, provojeni përsëri… por thjesht vazhdoni të përpiqeni”.

.

Të Ngjajshme

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Kristian Eriksen, jashtë terrenit deri në muajin prill

Përvejtori i Goce Dellçevit, Spasovski: MPB-ja ka ndërmarrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e manifestimit

Leave a Comment