January 26, 2021
Portali Shprehja

9 gjëra që të ndryshojnë jetën

Ka thene Er Rabi` Bin Khuthejm -Allahu e meshirofte-:

“Pakesoji fjalet (pra fol pak) vetem ne nenete gjera, ne thenien:

1- Allahu ekber (Allahu eshte me i madhi).

2- La ilahe il-lAllah (Nuk ka te adhuruar me merite pervec Allahut).

3- SubhanAllah (I Paster pa te meta eshte Allahu).

4- Elhamdulil-lah (Lavderimet i takojne Allahut).

5- Te kerkosh prej Allahut miresi.

6- Te kerkosh mbrojtje prej Allahut nga sherri (e keqja).

7- Te urdherosh per mire.

8- Te ndalosh nga e keqja .

9- Ne leximin e Kuranit.

Edhkarul Mesai

.

Të Ngjajshme

Në cilën ditë lindi i Dërguari i Allahut Muhammedi a.s !

admin

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Leave a Comment