-0.1 C
Skopje
December 6, 2019
BLUE

A e dini se si i kanë emrat e vërtetë Gili dhe Mc Beka

Shumë pak prej jush i dini emrat e tyre të vërtetë

Të gjithë ju i keni njohur me emrat artistik Gili dhe Mc Beka po shumë pak prej jush i dini emrat e tyre në të vërtetë, shkruan “Zëri.info”.

Këngtarja e njohur Gili, emrin e saj të vërtetë e ka Fevzie Konushevci ndërsa DJ dhe këngtari i njohur Mc Beka, emrin e tij të vërtetë e ka Bekim Latifi.

Përndryshe të dy janë shumë të suksesshëm në estradën kosovare dhe mjaftë të dashur për publikun.  /ZËRI

Përndryshe të dy janë shumë të suksesshëm në estradën kosovare dhe mjaftë të dashur për publikun.  /ZËRI

Artikuj të ngajshëm

A po paralajmëron Afrona shtatzëninë e saj

shprehja

Kur Shkenda tregon pak nga gjoksi i saj

shprehja

Pasi pozoi pa të brendshme, Arbenita shfaqet me një pozë tjetër seksi

shprehja