October 4, 2023
Portali Shprehja

A mund të jetoni pa internet?

Është shumë e vështirë të imagjinohet të jetojmë pa internet pasi Google është atje për të na shpëtuar jetën disa herë në ditë!

Ju duhet të jeni duke menduar, çfarë të bëni pa internet në shtëpi? Përndryshe, mund të mendoni, “a keni nevojë për internet?

Megjithatë, nuk duhet ta lini veten të vareni shumë nga nevoja për internet. Nuk duhet të zgjoheni dhe të pyesni se çfarë të bëni pa internet.

Është njësoj si të shkosh në kamping. Papritur, gjendesh pa energji elektrike për t’ju mbajtur ngrohtë dhe për t’ju dhënë ndriçim, atëherë ju duhet të mbijetoni duke ndezur një zjarr!

Do të habiteshit të dinit se ka shumë njerëz që mund të jetojnë pa internet, pasi nuk janë ekspozuar ende ndaj kësaj.

Pra, a mund të jetojmë pa internet? Po, është e mundur! po është e vërtetë! Njerëzit mund të jetojnë pa internet, në varësi të nivelit të tyre të mbështetjes dhe varësisë nga interneti.

.

Të Ngjajshme

‘Emoji-t’ po vijnë në Gmail

Facebook dhe Instagram mund bëhen me pagesë

Deponia e Nakushtakut prap tymon, dikush e ndez zjarrin natën

admin

Leave a Comment