May 12, 2021
Portali Shprehja

AAK e quan skandaloze ndaljen e shtesave për pensionistët, kërkon nga Qeveria ta anulojë këtë vendim – Iliria News Agency

AAK e quan skandaloze ndaljen e shtesave për pensionistët, kërkon nga Qeveria ta anulojë këtë vendim – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

“Non-paperat” që trazuan Ballkanin – paralajmërohet edhe “non-paperi” Amerikan në dobi të Kosovës – Iliria News Agency

admin

Kurti jep një premtim të madh për vaksinat – Iliria News Agency

admin

Bashkëshorti i saj mburret me nusen Donikë dhe miqësinë me shqiptarët – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment