January 16, 2021
Portali Shprehja

Abazoviq i bie “pishman”: Deklarata për prindërit e Skënderbeut mu keqinterpretua – ata janë 100% shqiptarë

Politikani shqiptar në Malin e Zi, Dritan Abazoviq theksoi se deklarata për prindërit e Skënderbeut i është keqinterpretuar dhe se ata janë 100% shqiptarë.

Abazoviq në Rubikon tregoi se i gjithë keqkuptimi u bë nga ndërhyrja e gazetarit në emisionin që ishte i ftuar.

“Kam thënë nana ka qenë sllave, gazetari ka ndërhyrë 1000 herë dhe është nxjerrë këtë deklaratë”.

“Prindërit e Skënderbeut ishin shqiptarë, 100% shqiptarë”.

“Historianët thonë se ka qenë shqiptare Vojsava, mirëpo me fe ka qenë ortodokse”.

Abazoviq mes tjerash tregoi se edhe vet është shqiptar veçse “viq” nga Abazi iu shtua në Luftën e Dytë Botërore.

Të Ngjajshme

Hancock: Në pranverë mund të “shpëtojmë” nga koronavirusi

admin

Abazoviq tregon fuqinë edhe njëherë, arreston ambasadorin e Malit të Zi në Poloni

admin

Identifikohen viktimat e para të tërmetit në Kroaci

admin

Leave a Comment