18.7 C
Skopje
July 15, 2019
Informacione Vendi

Aksion “gueril” në Tetovë, vendosen tabela me mbishkrime of.enduese për BDI-në

Tact

Gjatë ditës të sotme, një grup i të rinjëve shqiptar kanë mbushur qytetin e Tetovës me “shenja të komunikacionit” që tregojnë rrugën për te selia e turpit të politkës shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

Këto aktivitete guerile do vazhdojnë deri në largimin e plotë të BDI nga skena politike, thuhet nga “Lëvizja Rinore”.(T1)

Artikuj të ngajshëm

Një person e ka humbur jetën, ndërsa tre janë lënduar më rëndë në katër nga gjithsej 24 aksidente që gjatë fundjavës kanë ndodhur në rajonin e Qytetit të Shkupit, njofton Koha.mk Sipas të dhënave të SPB Shkup, policia gjatë fundjavës ka sanksionuar 19 shoferë të cilët e kanë drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit, 55 persona të merren me të drejtën e menaxhimit të automjetit motorik dhe pesë fillestarë. Nga komunikacioni janë përjashtuar 242 shoferë për shkak të shpejtësisë së madhe nga e lejuara dhe 39 automjete të paregjistruara. Për parkim të parregullt janë dhënë 151 dënime, ndërsa me ndihmën e karrotrecit janë marrë 97 automjete. Janë dënuar 11 këmbësorë të cilët kanë kaluar jashtë vijave të shënuara për ta, 14 shoferë të cilët e kanë kaluar udhëkryqin në dritën e kuqe, shtatë për rreshtim të parregullt, 10 për parakalim të padrejtë, nëntë për mos mbajtjen e rripit të sigurimit nga ana e shoferëve gjatë drejtimit të automjetit motorik dhe 25 për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit motorik.

shprehja

Gazetari e “Gozhdon” Tahir Hanin!

shprehja

Çmime të reja të derivateve të naftës sot në Maqedoninë e Veriut

shprehja