March 1, 2021
Portali Shprehja

Akumulimi i ujit në trup/ Çfarë e shkakton dhe si ta trajtoni në mënyrë natyrale

Rreth 70% e trupit përbëhet nga uji i cili akumulohet në brendësi dhe në pjesën e jashtme të qelizave. Uji mund të akumulohet në sistemin qarkullues, inde dhe zona të tjera të trupit.

Të Ngjajshme

Lëngu i domates dhe përfitimet në shëndetin e zemrës

admin

Kale – Barishtja e hekurt me super vlera shëndetësore

admin

Skleroza e shumëfishtë/ Zbuloni si ndikon vitamina D tek mbrojtja e trurit

admin

Leave a Comment