December 8, 2022
Portali Shprehja

Alarme të reja për bomba në dy shkolla në Shkup

Alarme të reja për bomba të vendosura sot ka në dy shkolla në Shkup. Njëra prej shkollave është edhe gjimnazi “Josip Broz Tito”.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme për MIA-n konfirmojnë se janë ndërmarrë masa për evakuimin e sigurt të shkollave dhe në vijim janë kontrollet kundër terrorizmit.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, thonë nga MPB-ja.

Të Ngjajshme

Pollozhani: Buxheti është peng i politikave ekonomike, mungon plani “B”

Dy shpërthime me shok-bomba kanë ndodhur në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut policia japin detaje

Qytetet me më së paku stres në botë

Leave a Comment