January 21, 2021
Portali Shprehja

Allahu nuk e refuzon ketë lutje ! Duaja e cila çau tri palë errësirash!

Allahu nuk e refuzon ketë lutje ! Duaja e cila çau tri palë errësirash! | Hoxhë Ardian Elezi. Hoxha i nderuar Ardian ne vazhden e ligjerimeve te tije qe ben te rregullta tregone nje lutje shume te bukur. Nje lutje qe thote do jua beje dhurate apo hedije. Nje lutje te veqante te bukur te cilen e ka thene nje prej Pejgambereve te ALlahut ne nje momente shume kritik.Ku pas kesaj lutjet ka thene ALlahu i Madherishem pasi beri Ai ate lutje ne ju pergjigjem:

.

Të Ngjajshme

Në cilën ditë lindi i Dërguari i Allahut Muhammedi a.s !

admin

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Leave a Comment