7.7 C
Skopje
December 12, 2019
Informacione Vendi

Ambasadori gjerman priti nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” në zyrën e tij

Drejtori Onder Ozgurlu, Përgjegjës për Marrëdhëniet me Publikun Syrija Tauk, koordinatori i Projektit Erasmus + KA229 Veselqe leontevska dhe tetë nxënës të ShMP “Jahja Kemal” dje janë pritur nga Ambasadori i Republikës së Gjermanisë në Shkup, Thomas Norbert Gerberich në zyrën e tij, përcjell Zhurnal.mk.

Në këtë takim eshtë diskutuar për Projektit Erasmus + KA229 -partneritete strategjike për shkëmbimin e nxënësve. Dhe proekti i parë të ShMP “Jahja Kemal” është me partneritet me shkolla të mesme nga Lituania, Hollanda dhe Gjermania. Është diskutuar edhe rreth mundësive për studime në universitete në Gjermani dhe projekte të reja Erasmus, përcjell Zhurnal.mk.

Artikuj të ngajshëm

Përurohet pulla postare 25 Vjet nga themelimi i Universitetit të Tetovës

shprehja

Ndihmohen 150 familje me dru për ngrohje

shprehja

A më mirë Ali Ahmeti të largohet nga politika, apo të mbetet edhe më tej?

shprehja