November 28, 2022
Portali Shprehja

ANKETË/ Azem Sadiki “fiton” bindshëm në Studeniçan kundër ASH-AAA dhe BDI-së

ANKETË/ Azem Sadiki “fiton” bindshëm në Studeniçan kundër ASH-AAA dhe BDI-së
Portali Shkupinfo ka realizuar një anketë online në rrjetet sociale me pyetjen se: Cili nga kandidatët për kryetar komune do ta fitojë Studeniçanin?

Afër 90 % e të anketuarve janë përgjigjur se do të votojnë edhe për një mandat kryetarin aktual të komunës së Studeniçanit nga radhët e PDSH-së, Azem Sadiki, 9 % kandidatin e koalicionit ASH-AAA, Fatmir Ejupi dhe 1.5 % kandidatin e BDI-së, Ejup Abazi.

Qytetarët në anketë kanë dhënë edhe komentet e tyre se pse e mbështetin edhe për një mandat Azem Sadiki. Ata thonë se projektet e realizuara dhe përkushtimi i tij për ta urbanizuar komunën janë arsyet kryesore pse do e votojnë edhe për një mandat.

Sipas informacioneve që poston portali ynë Sadiki ka epërsi të madh ndaj kundër kandidatëve tij edhe në anketat e disa agjencive prestigjioze vendore e ndërkombëtare./shkupinfo.com

 

Të Ngjajshme

Si ta qetësojmë mendjen në situata jashtëzakonisht stresuese?

28 Nëntori, flamujt kuq e zi zbukuruan çdo vendbanim ku jetojnë shqiptarët

Donacion, terren sportiv në një shkollë në Ohër

Leave a Comment