April 16, 2021
Portali Shprehja

Anti-korrupsioni sot pritet të mbaj seancë

Komisioni Shtetërorë Kundër Korrupsionit sot pritet të vazhdojë seancën e 47-të. Kjo seancë kishte nisur më 31 mars, ndërsa në rend dite ishte edhe miratimi i raportit për punën e Anti-korrupsionit për vitin 2020, si dhe për veprimin në raste konkrete.

.

Të Ngjajshme

Taseva: Një student mund të përpilojë padi penale për planin e ndërtimit në qendër të Shkupit

admin

Ndërtesat në qendër të Shkupit, Ivanovska: Komuna Qendër të kërkojë suspendimin e PDU-së

admin

Zaev: Besoj se arritëm marrëveshje për Ligjin për shtetësi

admin

Leave a Comment