18.8 C
Skopje
August 25, 2019
Informacione Vendi

Argëtim Vojnika zgjedhet komandant i stacionit policor në Dibër

Sot, Këshilli Komunal në Dibër, me 14 vota pro, asnje kundër dhe asnjë abstenim, ne mesin e tri kandidatëve të propozuar nga Ministria e Punëve të Brendëshme, për komandant të Stacionit Policor në Dibër votuan Argëtim Vojnikën, ushtrues i deri tanishëm i komandantit të Stacionit Policor në Dibër.
Ndryshe, Argëtim Vojnika, në këtë pozitë vjen pas një punë të suksesshme si komandant i pikës kufitare “Bllatë”, pikë e cila lidh Maqedoninë me Shqipërinë. Po ashtu z. Vojnika ka ushtruar edhe detyrën e zv/komandantit të pikës kufitare Zepisht, që gjithashtu lidh Maqedoninë me Shqipërinë.

Artikuj të ngajshëm

Kaos i madh në rrugën Prishtinë -Pejë, 10 aksidente e shumë të lënduar

shprehja

Haradinaj takon Zaevin, e quan mik të mirë

shprehja

Albin Kurti tregon për herë të parë si e njohu gruan norvegjeze

shprehja