February 28, 2021
Portali Shprehja

Arma e re amerikane që do t’i bëjë “shkrumb e hi” armiqtë

Shumica e armëve ekzistuese me laser duhet të gjuajnë me breshëri një objektiv përpara se ai të shkatërrohet apo të marrë flakë, por kjo gjë nuk do të jetë njësoj me “Tactical Ultrashort Pulsed Laser”, e cila mund ta bëjë shkrumb e hi brenda një fragmenti të sekondës, përcjell a2nenws të martën.

Gjithashtu, raportohet se TUPL mund të shkaktojë probleme dhe në sistemet elektronike të armëve armike. Ushtria amerikane po synon që të ketë një prototip të kësaj arme gati, brenda gushtit të vitit 2022.

Të Ngjajshme

Pajisja që po e kthen trupin e njeriut në bateri

admin

Mos e lini iPhone tërë natën në rrymë

admin

Ky është ngarkuesi më i madh në botë

admin

Leave a Comment