August 11, 2022
Portali Shprehja

Arrestohet vjedhësi në Kumanovë për vazhdimin e vuajtjes së dënimit me burg

Ministria e Punëve të Brendshme njoftonë se më datën 04.08.2022 në ora 20:30 minuta në Kumanovë, nëpunës policorë të SPB Kumanovë e kanë privuar nga liria B.S. (29) nga Kumanova. Ai ka qenë i dënuar me dënim me burg prej një viti dhe pesë muajve për vepër penale sipas nenit 236 të Kodit Penal, kurse është kërkuar me urdhër gjyqësor për vazhdimin e vuajtjes së dënimit me burg prej 9 muajve e 26 ditëve. Personi është dërguar në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues Burgu Këshanje për vuajtjen e dënimit me burg.

Të Ngjajshme

Gjobiten 187 shoferë në Shkup, 69 për vozitje të shpejtë

Në Tabanoc dhe Bogorodicë për dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta

Karantinë dhe izolim, KSI me rekomandime për rastet me linë e majmunit në Maqedoni

admin

Leave a Comment