June 18, 2021
Portali Shprehja

Arsimi në Maqedoni, nxënësit dhe studentët përballen me shumë sfida

Në javën kur po mbyllet mësimi fillor dhe i ai mesëm dhe kur fillojnë̈ regjistrimet, Programi 200, që transmetohet sonte në 21.50 në fokus kishte cilësinë̈ e arsimit në kohën e pandemisë̈, sidomos ai universitari. Ndërkohë̈ që nga Ministria e Arsimit vlerësuan se mësimi këtë̈ vit kishte përmbushur pritshmërinë, Profesori Universitar, Bashkim Ziberi tha se Ministria e Arsimit do duhej të bënte më shumë kontrolle për cilësinë̈ e arsimit. Një vlerësim të ngjashëm dha edhe aktivisti Blendi Hodai, i cili thotë se numri i madh i titujve shkencorë ka devalvuar cilësinë̈ e arsimit për çka s’ka kontrolle nga autoritetet.

 

 

 

.

Të Ngjajshme

Kontesti me Bullgarinë, Nikovski: Zaev duhet të heq dorë nga Marrëveshja për fqinjësi të mirë

admin

Fshatrat Poroj dhe Xhepçishtë nuk kanë kanalizim, ujërat e zeza shkaktojnë revoltë tek banorët

admin

Pasdite shi i rrëmbyeshëm, vazhdon periudha e motit të paqëndrueshëm

admin

Leave a Comment