April 16, 2021
Portali Shprehja

Arsovski: Dënime deri në 300 euro për ata që refuzojnë regjistrimin

Zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsovski në konferencën e sotme për shtyp tha se procesi i regjistrimi “po zhvillohet dhe do të zhvillohet plotësisht nën masa të sigurta”. Arsovski pohoi se janë përpiluar protokolle për mbrojtje nga Covid-19 dhe se nuk ka nevojë për shtyrje të këtij procesi.

“Pjesëmarrja në regjistrim është e detyrueshme. Ka përgjegjësi penale vetëm për nxitje të bojkotit të operacionit statistikor. Kundër atyre që që do të refuzojnë regjistrimin do të inicohet procedurë kundërvajtjeje. Dënimet shkojnë deri në 300 euro”, tha mes tjerash Arsovski.

https://youtu.be/vNgHHsv4uls

.

Të Ngjajshme

Zaev: Besoj se arritëm marrëveshje për Ligjin për shtetësi

admin

“Souftueri”, arrest shtëpiak për Rashkovskin

admin

“Rashkovski”, Zaev: Të gjithë jemi të barabartë para ligjit, të mos ketë dilema

admin

Leave a Comment