January 16, 2021
Portali Shprehja

Audi-a me një mijë kuaj fuqi digjet gjatë një gare shpejtësie

Pavarësisht se sa e shpejtë dhe e shtrenjtë është vetura, garat në rrugë janë jashtëzakonisht të rrezikshme, nga njëra anë, kushtet e mjedisit janë të pakontrolluara, dhe me këtë nënkuptojmë jo vetëm dëmtimin e mundshëm të vendit se ku garojmë, por edhe faktin që ka persona të tjerë në rrugë, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu, pa marrë parasysh se sa “sportive” është makina, ajo kurrë nuk është e sigurt. Pronari i një Audie të shtrenjtë e ka provuar këtë në Texas.

Video na prezanton me Audi RS3 të rregulluar mirë, fuqia e motorit e të cilit është rritur në 1,100 kuaj fuqi.

Kjo lloj makine ka gjithashtu surpriza nën kapak që i lejojnë asaj të përballojë me sukses McLaren, dhe madje edhe Nissan GTR të modifikuar.

Në një moment, shoferi dhe kameramani vërejnë se pas disa minutave, diçka mori flakë dhe se diçka shkoi keq dhe të tjerët i sinjalizojnë me një drita.

Motori shpejt ndalet, frenat nuk punojnë dhe makina ngadalësohet disi nga një shpejtësi prej 250 km/orë.

Pyetja është nëse flakët do të kapin të gjithë makinën para se ta ndalojnë atë.

Ata ndaluan pothuajse në minutën e fundit. Gjysmë minutë më vonë makina u mbulua në flakë.

Më vonë u përcaktua se shkaku i zjarrit ishte një mosfunksionim në sistemin e frenimit, si rezultat i së cilës njëra nga dritat u prish dhe vaji dilte në frenat e nxehta.

Të Ngjajshme

WhatsApp tërhiqet nga ndryshimi i politikave të privatësisë

admin

Samsung prezanton Galaxy S21 me çmim më të lirë

admin

Apple dhe Google paditen se fshinë lojën Fortnite

admin

Leave a Comment