-2 C
Skopje
February 16, 2019

Për…

shprehja
Për mëngjesin që ke në zemër. Për nurin që ke në shpirt. Për vendosmërinë tënde, vullnetin, përpjekjet dhe frikën… Qetësohu, kij besim, mbështetu tek Zoti