12 C
Skopje
May 23, 2019
Informacione Vendi

Azilanti Gruevski ka një kërkesë nga Budapesti

Tact

Pasi që u arratis në Budapest, Hungari, ish-kryeministrit Nikolla Gruevski i u shqiptua masa e paraburgimit për lëndët për të cilët ai u akuzua, ndërsa i njëjti drejtuar ankesa gjyqit të Apelit në Shkup, ka kërkuar që ti ndërpritet masa e paraburgimit.

Këtë e ka treguar raporti i shtatë me radhë i PSP-së, ku ekipi i Katica Janevës këtë raport e publikon çdo gjashtë muaj.

Ankesat të cilët i ka parashtruar përmes avokatit të tij janë pezulluar si të pa baza.

“Masë paraburgimi i është ndarë ish-kryeministrit në lëndët “TNT”, TRAJEKTORJA” si dhe “DHUNA NË QENDËR”.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Financimi i OJQ-ve nga Qeveria, dilema rreth pavarësisë

shprehja

Kostadinov: Mickoski po bëhet promotor i politikave të LSDM-së

shprehja

Ja si po ndryshojnë gjërat

shprehja