October 21, 2021
Portali Shprehja

BDI do të mbaj tubim në objekt ilegal, i nisur për sallë sporti dhe i shëndruar në restorant

BDI nesër do të mbajë tubim parazgjedhor në Strugë, por një qytetarë ka ndenocuar se ky tubim është kontestues dhe në kundërshtim me atë që gjatë kohë e thotë kjo parti, agjendën e gjelbër që e ka filluar në këto zgjedhje.

“Me këtë, vetëm BDI -ja është kundër agjendës së tyre të gjelbër politike, sepse objekti në fjalë ndodhet në vijën e parë të liqenit. Me tubimin e nesërm, ata amnistojnë abuzimet, ndërtesat ilegale dhe kaosin urban në Strugë,” ka denocuar një banor i Strugës, i cili ka dashurtë mbetet anonim.

Për këtë ndërtesë debat ishte shkaktuar edhe më heret për shkak se është ndërtuar me leje për një sallë sportive, ndërsa në realitet është një restorant për dasma.

Të Ngjajshme

KSHZ: Paraqitja e të sëmurëve deri më 23 tetor, personat me Covid-19 deri më 25 tetor

admin

Takimi Sela-Mickoski, punohet për shumicë të re parlamentare

admin

Policia me detaje për aksidentin në hyrje të Tetovës, një person ka humbur jetën

admin

Leave a Comment