16.5 C
Skopje
June 17, 2019
Informacione Vendi

BDI-në po e shani, pastaj po ktheheni e përqafoni

Tact

Urim Saliu

E shane panderprere BDI-ne, a kur takohet me rektorin qe e ka zgjedhur BDI-ja behet “pishpilik”.E shan BDI-ne ndersa kur takohet me drejtorin qe e ka emeruar BDI-ja behet kanarine e bute , nuk do te del nga zyra e tij.E shane BDI-ne a i ben like panderprere dhe e perqafon kryeshefin e policise qe e ka zgjedhur BDI-ja , e keshtu me rradhe.Njerez pa dinjitet qe derdellisin a nuk jane vetvetja.Dyfytyresh te papare…

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Tabelat e makinave, prej sot “MK” zëvendësohet me “NMK”

shprehja

Mickoski: Pushteti i Zaevit po bie, VMRO-ja vetëm ngrihet

shprehja

Zaev riformaton Qeverinë, ikin 8 ministra dhe 20 drejtorë

shprehja