11 C
Skopje
February 11, 2019
Informacione Vendi

Bejli në konak te Ziadin Sela në Strugë

Ziadin Sela

Sot në zyrat e Aleancës për Shqiptarët në Strugë, Kryetari i Aleacës, Ziadin Sela priti në një takim Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Shkëlqesinë e Tij, Xhes Bejli.
Takimi u realizua sipas agjendës së Ambasadorit Bejli para largimit të tij nga pozita e Ambasadorit në Maqedoni.
Gjatë takimit miqësor, qendër e bisedës ishte situata aktuale politike, planet e ASH-së për të ardhmen, si dhe vendimet e fundit politike me rastin e ndryshimeve kushtetuese, ndryshimin e emrit dhe së fundi nënshkrimi i Protokolit për pranimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ambasadori përshëndeti qëndrimin konstruktiv të Aleancës për Shqiptarët gjatë gjithë procesit, prej te hapja e Kushtetutës dhe deri në nënshkrimin e Protokollit.
Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në takim u shoqërua nga Kryetari i Degës së Strugës, Imer Imeri dhe Kryetarja e Asamblesë së Gruas në Strugë, Premtime Zylali.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” (FOTO)

shprehja

Rrjeti i Grave kërkon të ndryshohet logoja e 11-vjetorit të Pavarësisë

shprehja

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor për arrestimin e ish bashkëpunëtorëve

shprehja