May 11, 2021
Portali Shprehja

Berlin, Gjermania dhe Franca kërkojnë trajtim mjekësor të menjëhershëm për Navalny-n – Iliria News Agency

Berlin, Gjermania dhe Franca kërkojnë trajtim mjekësor të menjëhershëm për Navalny-n – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Brenda 6 muajve, pas pensionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani, zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment