February 26, 2021
Portali Shprehja

Bitcoin s’ka të ndalur, shkon mbi 55 mijë dollarë

Sot, vlera e një Bitcoini arriti në mbi 55 mijë e 200 dollarë, duke e shtyrë përpara drejt shifrave historike.

Tregu i kësaj kriptovalute tani është më i madh se vlera e gjigantëve të pagesave, “Mastercard” dhe “Visa” bashkë. Sipas të dhënave të “Bloombergut”, vlera e kësaj valute dixhitale është rritur për 415 miliardë dollarë në vitin 2021.

Të Ngjajshme

Ky është ngarkuesi më i madh në botë

admin

Çfarë gjeti sonda e NASA-s në Mars?

admin

Apple blen një kompani çdo tre-katër javë – Rreth 100 kompani janë blerë 6 vitet e fundit

admin

Leave a Comment