January 16, 2021
Portali Shprehja

Carovska: Vlerësimi i nxënësve do të jetë me prezencë fizike

“Shkollat do të marrin udhëzime të posaçme për vlerësimin e nxënësve të cilët mësimin do ta përcjellin on-line, gjegjësisht përmes internetit”, kështu deklaroi sot ministrja e arsimit, Mila Carovska, sipas së cilës edhe pse mësimi do të zhvillohet përmes internetit, vlerësimi i nxënësve do të bëhet me prezencë fizike në klasë.

Video LINK

Të Ngjajshme

Besimtarët katolikë sonte festojnë Buzmin

admin

Maas: Gjermania kërkon zgjidhje për mosmarrëveshjen midis Shkupit dhe Sofjes

admin

Vazhdojnë kontrollet e shtuara në trafik, sanksionohen 226 vozitës në Komunën Qendër

admin

Leave a Comment