0 C
Skopje
November 13, 2018

Për…

shprehja
Për mëngjesin që ke në zemër. Për nurin që ke në shpirt. Për vendosmërinë tënde, vullnetin, përpjekjet dhe frikën… Qetësohu, kij besim, mbështetu tek Zoti