7 C
Skopje
October 21, 2018

Duel

shprehja
Shkruan: Arbëria ABDUSHI Një labirinth gjen dalje të harruar pa dashje hapur, të ngushtë, por të kalueshëm dhe nga aty futen erërat e veriut e