10 C
Skopje
October 17, 2018

O Zot!

shprehja
O Zot, në këtë mëngjes të lutemi që trupave tanë t’u japësh shëndetin, shpirtrave tu japësh lumturinë, zemrave tu japësh paqën dhe qetësinë! O Zot