January 31, 2023
Portali Shprehja

Çfarë ndodh nëse pini ujë tërë jetën?

A keni dëgjuar për diçka që quhet agjërimi i ujit? Është një lloj agjërimi që kufizon gjithçka, përveç ujit. Shumica e njerëzve agjërojnë vetëm për 72 orë, por çka nëse e agjëronit gjithë jetën? Do të jesh mirë, apo jo? Haha, mirë… Jo me të vërtetë. Çfarë ndodh me stomakun tuaj pa ushqim? Çfarë dëmi do t’i bëni organeve? Dhe sa ditë mund të qëndroni vetëm me ujë?

.

Të Ngjajshme

Taravari pret në takim Ambasadorin e ri të OSBE-së, Kilian Wahl

admin

Pas kësaj ore bëni mirë të mos pini kafe

Këto ushqime duhen shmangur përpara se të shkoni në palestër

Leave a Comment