5.7 C
Skopje
December 10, 2019
BLUE

Çifti i njohur ka pasuri 265 milionë dollarë, nuk do t’ua lënë asnjë cent fëmijëve të tyre

Përkatësisht, pasuria e tyre vlerësohet në 265 milionë dollarë, por ata nuk planifikojnë t’i lënë asnjë prej tyre vajzës Wyatt dhe djalit Dimitri. Siç thonë ata, ata janë të bindur se nuk do të ishte një veprim i mirë.

“Fëmijët e mi kanë një jetë shumë të privilegjuar, pa e njohur. Dhe ata kurrë nuk do ta dinë, pasi jo është jeta e vetme që ata dinë. Unë nuk do të krijoj fonde për ta. Ne do t’i japim paratë tona për bamirësi, “tha Kutcher.

Ai shtoi se nëse fëmijët e tij do të donin të fillojnë një biznes dhe të kenë një plan të mirë biznesi, Mila dhe ai do të investonin, por prapë nuk do t’i jepnin fonde.

Ai shtoi se nëse fëmijët e tij do të donin të fillojnë një biznes dhe të kenë një plan të mirë biznesi, Mila dhe ai do të investonin, por prapë nuk do t’i jepnin fonde.Image

Artikuj të ngajshëm

Kështu endet rrugëve Kanye West

shprehja

Melinda, me foto të nxehta paralajmëron këngën e re

shprehja

Publikohet hiti i ri i Afrim Muqiqit ‘Djemt e Shqipes’ (VIDEO)

shprehja