September 28, 2020
Portali Shprehja

Cilat janë 3 gjërat më të shtrejta dhe më me vlerë…!

Imam Shafiu,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- ka thënë:

”Gjërat më të shtrenjta dhe më me vlerë janë:

1. Bujaria në varfëri dhe skamje.

2. Devotshmëria në vetmi.

3. Thënia dhe shpalosja e hakut (të vërtetës) para kujtdo qoftë.

.

Të Ngjajshme

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit a e dini PSE ? Ja zbulimi fenomenal shkencor !

admin

Leave a Comment