6.5 C
Skopje
December 7, 2019
Informacione Vendi

Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Nga sonte në mesnatë çmimi i benzinës do të shitet më lirë për gjysmë denari, ndërkaq çmimi i dizelit mbetet i pandryshuar, raporton TV21. Kjo është vendosur nga Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Euro Super Bs-95 do të shitet për 68 denarë për litër ndërsa Euro Super Bs-98 do të shitet për 70 denarë për litër, ndërkaq çmimi i dizelit do të mbes i pandryshuar dhe një litër do të shitet për 62 denarë. Për 0.004 denarë shtrenjtohet mazuti M-1 NS, dhe çmimi i ri do të jetë 33,344 denarë për litër. KRER-ja e miratoi vendimin për uljen e çmimit me pakicë për derivatet e naftës, që në mesatare kap vlerën prej 0.09 përqind, mbi bazë të çmimeve të derivate dhe kursit të denarit në raport me dollarin gjatë shtatë ditëve të kaluara.

Artikuj të ngajshëm

Në Prishtinë diskutohet për tokat bujqësore

shprehja

Macron nuk lëshon ‘pe’, s’ka negociata më Shkupin dhe Tiranën

shprehja

Përfitimet e Maqedonisë së Veriut nga taksa 100 për qind

shprehja