December 7, 2022
Portali Shprehja

Çulev: Çka nëse Onishçenko ka ardhur të zgjerojë ndikimin rus në vend?

Onishçenko parashtroi disa teza sonte në “Rruga drejt”, me fuqinë politike dhe ekonomike të Onishçenkos, duke thënë se çka nëse është një skenar i Rusisë, për të shtrirë ndikimin e sajë në Maqedoni të Veriut.

“Çfarë nëse Oleksandar Onishçenko si pjesë e rrjetit rus të zbulimit dhe si oligark me ndikim të madh dhe fuqi financiare është aksion zbulimi dhe i sigurisë i sajuar nga Rusia për zbatimin në shoqërinë e Maqedonisë dhe biznesin e energjisë sepse e dimë që ai do të regjistrojë kompani për gaz dhe energji dhe dëshiron të hyjë në një kompani të madhe maqedonase të energjisë sipas informacioneve të mia. Kështu etablohet në shoqërinë e Maqedonisë dhe në këtë mënyrë manifeston ndikim rus”,deklaroi Çulev./Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Dy shpërthime me shok-bomba kanë ndodhur në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut policia japin detaje

Qytetet me më së paku stres në botë

Buxheti 2023, Koleva: 800 milionë euro për investime kapitale

Leave a Comment