March 1, 2021
Portali Shprehja

Debat publik për nevojën e një Ligji për Gjendje të Jashtëzakonshme

Në organizim të Qendrës presidenciale për edukim politik sot në Shkup do të mbahet konferenca “Gjendja e jashtëzakonshme: Leksionet e mësuara dhe sfidat e së ardhmes”. Konferenca paraqet fillim të një debati më të gjerë të opinionit profesional dhe të përgjithshëm mbi nevojën e përgatitjes së një ligji për gjendjen e jashtëzakonshme, ndërsa do të hapet nga Presidenti, Stevo Pendarovski.

.

Të Ngjajshme

Peshkimi joligjor në liqenin e Ohrit rrezikon troftën dhe belushkën

admin

Pollog, dështon menaxhimi i mbeturinave

admin

“Shtetësitë” ASH-AAA: Do ta bllokojmë punën e Kuvendit!

admin

Leave a Comment