November 29, 2021
Portali Shprehja

Dëborë në pjesët malore të Dibrës

Në rajonin më të gjërë të Dibrës ka rënë dëborë, ndërsa për shkak të shiut të pranishëm ditëve të fundit ka paraqitje të shembjeve të vogla në rrugët e lagështa, për shkak të së cilës rekomandohet  vozitje e kujdesshme.

Ekipet e seksionit të Dibrës të NP për mirëmbajtje të rrugëve magjistrale dhe rajonale gjatë gjithë kohës janë në terren për pastrimin e shembjeve dhe komunikacioni zhvillohet pa probleme.

Tact Watches

“Nga data pesë i këtij muaji punojmë me kujdestari të përhershme, me ekipe të plota dhe mekanizëm të nevojshëm. Ekipet tona gjatë gjithë kohës janë në terren në pastrimin e shembjeve më të vogla në rrugë. Për shkak të shembjeve në rrugët e lagështa  apelojmë në qarkullim të kujdesshëm dhe respektim të rregullave dhe dispozitave të komunikacionit”, për MIA-n deklaroi Dear Limanoski, udhëheqës i seksionit.

Nën kompetenca të seksionit janë rrugët në gjatësi prej mbi 110 kilometra të cilat kalojnë nëpër rajonin më të gjërë të Dibrës, i cili njihet për reshjet e rrëmbyeshme të dëborës dhe  shembje të shpeshta.

Këto janë pjesët rrugëre Dibër-Zhirovnoca (aksi rrugor Dibër-Mavrovë), Dibër-Globoçicë (aksi rrugor Dibër-Strugë), rruga drejt vendkalimit kufitar “Bllato”, Ura e Boshkut drejt fshatrave të Malla Rekës, si dhe rruga Melniçki most – Qendër Zhupa. 

Të Ngjajshme

Në Spitalin “Pirogov” ka mbetur vetëm një person nga të lënduarit në aksidentin në Bullgari

admin

Keqpërdori pozitën zyrtare, arrestohet 40-vjeçarja nga Struga

admin

(VIDEO) Hapet provizorisht Rruga e Arbrit, pjesa e Maqedonisë së Veriut as që ka nisur

admin

Leave a Comment