Deputetët votuan ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Deputetët në orët e hershme të mëngjesit me 75 vota pro votuan ndryshimet dhe plotësimet në Kodin Zgjedhor dhe propozim ligjin për personat e paevidentuar në Librin Amë.

.

Të ngjajshme

Greqia, bonus 2 mijë euro për çdo lindje

shprehja

“Koalicioni i shpresës”, drejt shuarjes

shprehja

Partitë përgatiten për fushatën zgjedhore

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë