5 C
Skopje
February 8, 2019
Informacione Vendi

Deri më 3 nëntor, faturat e papaguara të ujit dhe të mbeturinave në Shkup do të mund të paguhen pa kamatë

Përdoruesit e shërbimeve të NP Uji dhe kanalizime -Shkup dhe NP Higjiena komunale- Shkup që kanë borxh për ujë të konsumuar dhe mbeturina (të paditur dhe të rregullta) do të kenë mundësinë ta paguajnë borxhin pa interes të llogaritur për pagesë të vonuar.

Borxhet pa interes mundë të paguhen nga 15 tetori deri më 3 nëntor në 24 këste mujore, në varësi të shumës së borxhit, thonë nga NP Uji dhe Kanalizimet.

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Shpallen zgjedhjet presidenciale në Maqedoni, më 21 prill raundi i parë dhe më 5 maj raundi i dytë

shprehja

Fokus: Deputetët e Mijallkovit, Kasamit e Selës mund t’ia zënë vendin BDI-së në Qeverinë e Zaevit

shprehja

BDI bashkë me VMRO-në zgjedhin Kryetarin e Këshillit në Çair, reagon këshilltari i Aleancës?!

shprehja